بررسی های منطقی (289) - سطح دانش اقتصادی مردم و مسئولین در ایران ؟

ساخت وبلاگ

بنام خدا

سخت است ، ولی حقیقت دارد که اصولا دانش اقتصادی ما خیلی ضعیف است و این خود منشاء هزاران مشکل اقتصادی و فرهنگی و ... می شود .

ما اقتصاد را علم " هزینه کردن "  می دانیم ، درحالیکه اقتصاد علم " مدیریت درآمد و هزینه " است و در حقیقت اکثریت مردم و مسئولین ما افرادی هستند که می توانند " خوب خرج کنند !!! " و این یک فاجعه است برای مدیریت کلان کشور .

اگر امثال گاندی در کشور هند ، مشی و روش خود را برای آزادی هند از  یوغ  استعمار انگلیس "اقتصاد" پایه گذاشت ، می تواند درس عبرت بزرگی برای کشورهای مسلمان باشد که بدانیم " اقتصاد " هم می تواند هم وزن " ایدئولوژی " قرار بگیرد در استعمار یک ملت .

امثال گاندی مردم هند را  راهنمایی کرد به اینکه ، اقتصاد یکی از " برنده ترین سلاحهای غرب "  است در به اسارت گرفتن مردم و دولت های کشورهای دیگر.

اسارتی شیرین که تحت عنوان اسامی " توسعه " و " پیشرفت " و " صنعتی شدن " و ... راه را باز می کند برای " استعمار فکری و سیاسی دیگران " و دادن فرصت به غربی ها برای تعیین سرنوشت ملتهای دیگر .

اگر " کیف انگلیسی " روزی در دستان بسیاری از نخبگان سیاسی  به عنوان نمادی عیان و عریان بود  از وابستگی به فکر و سیاست و فرهنگ غرب ، "سبک زندگی غربی " امروز بسیاری از مردم و مسئولان هم می تواند زمینه ساز اختلاس و فساد و رشوه شود ، همچنان که شاهدیم .

فساد و اختلاس و رشوه در اقتصاد ، به مثابه  نوعی " خون ریزی اقتصادی " است و مانع از  " سامان دهی اقتصاد ملی بر اساس منافع ملی " می شود .

سبک زندگی غربی که حتی بسیاری از اوقات ، فقط قسمت منفی اش که همان " لذت طلبی افراطی " است به ما رسیده ، نقاط قوت بسیاری هم دارد  مانند "علم گرایی " ، انضباط  کاری " ، سخت کوشی و .... که ظاهرا  اینها در کشور ما طرفداری ندارد !!!!

ما باید انقلابی فکری در عرصه اقتصاد داشته باشیم تا بتوانیم " سعادت اقتصادی " را به درستی تعریف کنیم .

سعادت اقتصادی کشور ما در پرتو  اطاعت از سیاستهای  اقتصاد جهانی نیست .

سیاست های اقتصاد جهانی ، مبتنی بر  ادامه تسلط کشورهای مطرح و ابرقدرت اقتصادی بر  جوامع  ضعیف تر است و نسخه ای پیشرفته از " برده داری اقتصادی " است .

آنها هیچ گاه  قصد ایجاد " استقلال اقتصادی " در کشورهای دیگر را ندارند و عموما پیشرفت اقتصادی در کشورهای دیگر باید  ادامه زنجیره توسعه اقتصادی آنها باشد ، تا مورد حمایت و تحسین و تشویق آنها قرار بگیرد .

اصولا استقلال اقتصادی در کشورهای دیگر ، نقش آنها را در سیاست و فرهنگ و علم به شدت تضعیف می کند و به هیچ وجه تایید و تبلیغ نمی شود و برعکس تئوری هایی مانند " دهکده جهانی " تبلیغ و ترویج می شود .

تجربه نامه...
ما را در سایت تجربه نامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 4tajrobenameb بازدید : 7 تاريخ : شنبه 21 اسفند 1395 ساعت: 11:43